3 tips om je zelfvertrouwen te boosten

Zelfvertrouwen tip en trucs

Koop het complete ebook tijdelijk extra voordelig

Keuze check

Krijg meer zelfvertrouwen

Met waardevolle tips en trucs
Keuze check

Ga direct aan de slag

Met praktische opdrachten
Keuze check

Tijdelijk extra voordelig

Voor slechts 4,95 euro

Waardevolle informatie

Met het digitale boek zelfvertrouwen krijg je waardevolle informatie. Over wat zelfvertrouwen is en waarom het hebben van zelfvertrouwen belangrijk is. Zoals je misschien zelf ook al hebt gemerkt is zelfvertrouwen maar iets dat bijzonder complex is. Dat begrijpen wij ook en daarom gaan wij hier verder op in. Waarbij je er niet bang voor hoeft te zijn dat het om hogere wiskunde gaat. Het is gewoon praktisch geschreven!

Handige alledaagse tips

Ga aan de slag met de waardevolle tips voor elke dag! Zo hebben wij de beste tips om meer zelfvertrouwen te krijgen voor je op rij gezet. Daar kun je dus direct mee aan de slag en van profiteren. Natuurlijk krijg je bij de tips ook de nodige uitleg hoe je ze moet interpreteren en het moet aanpakken. 

Leuke opdrachten

Met het boek zelfvertrouwen krijg je niet alleen goede informatie en tips. Je gaat ook echt aan de slag. Zo hebben wij bij iedere tip een leuke uitdagende opdracht. Dat geeft je absoluut motivatie om er helemaal voor te gaan. Wat direct betekend dat je aan jouw zelfvertrouwen werkt. Leuk en interactief. Bovendien hoeft niemand te weten dat je aan de slag gaat met je zelfvertrouwen!

Zelfvertrouwen boek
€ 37,-
€ 4,95

Zelfvertrouwen tips en trucs

Het boek zelfvertrouwen is nu beschikbaar! Natuurlijk tegen een aantrekkelijk prijs. Je krijgt het complete boek met waardevolle informatie, handige tips en trucs en leuke opdrachten om met je zelfvertrouwen aan de slag te gaan.